Kesto: 4,5-5 kk kokoaikaista opiskelua, paras toteuttaa kevätjaksolla. Siirtyminen perustutkintoa aloittamaan elokuussa.
Hae avainsanalla: ravitsemus
Äkäslompolon Maurin videovinkit terveelliseen ruokailuun huumoria unohtamatta. Laadittu kuljetusalalle. VIDEO ENGLANNINKIELISILLÄ TEKSTITYKSILLÄ SAATAVILLA MAKSUTTA PYYNNÖSTÄ. ANNE.SALMI@TTL.FI
Kolme minuuttia ja viisi minuuttia pitkät radiojutut, jotka opastavat terveelliseen työaikaiseen ruokailuun huumoriakaan unohtamatta. Laadittu kuljetusalalle. HUOM! TOIMITAMME MP3-TIEDOSTOT MAKSUTTA PYYNNÖSTÄ. ANNE.SALMI@TTL.FI
Julisteopas terveellisen ravitsemuksen ja ruoanlaiton kriteereistä ravitsemusalan ammattilaisten käyttöön.
Julisteopas terveellisen työaikaisen ruokailun järjestämiseen päivätyössä.
Julisteopas terveellisen työaikaisen ruokailun järjestämiseen kiiretilanteissa.
Julisteopas yötyöruokailuun vuorotyötä tekeville ammattikuljettajille.
Käytännöllinen kuljettajan tsekkauslista ruokatauolle: Löydätkö ja valitsetko ruokapaikassasi työkykyä ja vireyttä edistäviä vaihtoehtoja?
Säännölliset ruoka- ja kahvitauot edistävät työssä jaksamista ja rytmittävät kiireistä ja epäsäännöllistä työtä. Rauhallinen ruokailu ja työkavereiden tapaaminen auttavat hetkeksi irtaantumaan töistä ja levähtämään. Virkeänä ratissa menu I sisältää käytännön arjessa testattuja vinkkejä terveelliseen ruokailuun liikkuvassa työssä ja esim. yötyössä.
Terveellinen ruoka edistää työkykyä ja päivittäistä työvireyttä. Syötkö sinä säännöllisesti, myös työpäivän aikana? -tsekkauslista on lyhyt ja nopea testi, jolla voi arvioida omaa työaikaista tai työssäoppimisen jaksojen aikaista ruokailua.
Opas esittelee helpon, halvan ja terveellisen eväsruokailun periaatteet nuorekkaalla tavalla.